Peste 6.000 de români nu au respectat restricțiile de circulație în ultimele 24 de ore

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sursa: FB / Fortele Terestre
Sursa: FB / Fortele Terestre

În ultimele 24 de ore, polițiștii au depistat peste 6.000 de persoane care nu au respectat prevederile privind restricționarea circulației. Au fost întocmite 11 dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor, anunță Poliția Română. 

Conform sursei citate, peste 14.000 de polițiști au verificat și respectarea interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare sau carantină și a celor impuse, pe timpul Stării de Urgență, unităților comerciale, efectuând totodată controale pentru combaterea criminalității economice.

"În misiunile lor, polițiștii au fost sprijiniți de peste 4.000 de polițiști locali, alăturându-se, în activitățile în sistem integrant, jandarmi și efective ale MApN", menționează Poliția Română.

În ultimele 24 de ore, 216 autovehicule (cu 811 persoane) au fost preluate, din zonele de frontieră.

"Au fost verificate 12.056 de persoane faţă de care s-a dispus izolarea sau carantina. Acțiunile au avut ca rezultate întocmirea a 11 dosare penale la art. 352 Cod Penal, privind zădărnicirea combaterii bolilor. De asemenea, în cursul zilei de ieri, în urma verificărilor în teren, au fost aplicate 6.089 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 13.000.000 de lei, persoanelor care nu respectau prevederile privind restricționarea circulației", arată sursa citată anterior.

Marți, oamenii legii au realizat 2.269 de intervenții la evenimente, dintre care 1.846 au fost sesizate de cetățeni prin Apelul Unic de Urgență 112, fiind organizate 290 de acțiuni.

"150 de persoane au fost prinse în flagrant delict, în timp ce comiteau infracțiuni sau imediat după aceea și alte 7 persoane urmărite au fost depistate. În trafic, polițiștii au constatat 62 de infracțiuni rutiere, fiind reținute 212 permise și retrase 156 de certificate de înmatriculare", menționează Poliția Română, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel