Peste 200 de copii români, infectaţi cu noul coronavirus, sunt internaţi în spitalele din ţară. 8 sunt la ATI

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un număr de 241 de copii infectați cu noul coronavirus sunt internați în spitale, opt fiind în secțiile de terapie intensivă, a anunțat luni, 9 noiembrie, Ministerul Sănătății.

 

De la începutul pandemiei și până în prezent au fost infectați cu noul coronavirus 6.081 de copii cu vârste de până la 9 ani și 13.132 cu vârste între 10 și 19 ani. Până în prezent, trei decese au fost înregistrate la copii până la 9 ani și două la grupa 10-19 ani.

Reaminci ca până astăzi, 9 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 306.991 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).  206.793 de pacienți au fost declarați vindecați.  3.240 de noi cazuri de coronavirus şi 130 de decese au fost înregistrare în ultimele 24 de ore, potrivit datelor Grupului de Comunicare Strategică.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.240 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.  Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 991 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel