Peru: Român, arestat pentru pedofilie

Ecaterina Dumitrescu |
Data publicării:
O româncă, traficantă de droguri a fost arestată după ce ar fi amenințat un client: „Restituie banii de droguri sau ești mort”
O româncă, traficantă de droguri a fost arestată după ce ar fi amenințat un client: „Restituie banii de droguri sau ești mort”

La sfârșitul săptămânii trecute, a fost arestat, la Lima, capitala Peru, A. S., cetățean român, presupus autor al uciderii a doi minori, în vârstă de 14 și 10 ani. Crima ar fi avut loc pe 13 decembrie 2019 în El Ollero, în Pinllo, Ecuador.

Arestarea cetățeanului român a fost o operațiune comună între poliția ecuadoriană și peruviană. În acest moment, A.S. așteaptă să fie extrădat în Ecuador unde va fi oferit justiției pentru a fi judecat pentru faptele pentru care este cercetat.

Versiunea oficială a cazului menționează că motivul principal al crimei ar fi fost jaful, deoarece A.S. ar fi intrat în casa minorilor pentru a fura și după ce a fost descoperit de aceștia, i-a ucis cu brutalitate. Dacă va fi găsit vinovat, românul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 22 la 26 de ani.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel