Pericol pe un drum național. 14 butelii cu gaz au căzut dintr-un TIR pe DN 19 în Bihor

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Pericol pe un drum național. 14 butelii cu gaz au căzut dintr-un TIR pe DN 19 în Bihor
Pericol pe un drum național. 14 butelii cu gaz au căzut dintr-un TIR pe DN 19 în Bihor

Pompierii din Bihor au intervenit, luni, pe DN 19, la ieșirea din municipiul Oradea, după ce dintr-un TIR aflat în mers au căzut 14 butelii cu gaz.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU Bihor), pompierii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că mai multe butelii de gaz au căzut dintr-un TIR, pe șosea, la ieșirea din municipiul Oradea, spre Biharia. La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri militari cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare, cu autospecială de primă cercetare și evaluare chimică, biologică, radiologică și nucleară (CBRN) și cu o ambulanță.

Pompierii au constatat că din TIR-ul care transporta sute de buteli au căzut 14 butelii, una dintre acestea ajungând sub o autoutilitară, transmite Antena3.ro.

Echipajul de Cercetare și Evaluare Chimică, Biologică, Radiologică și Nucleară (CBRN) și cu o ambulanță. Au fost făcute mai multe  măsurători, care au indicat scăpări de gaze doar la butelia aflată sub autoutilitară. Pompierii au intervenit pentru ridicarea autoutilitarei și evacuarea buteliei deteriorate. Din fericire, nu au fost persoane rănite. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel