Percheziție la apartamentul și biroul lui Rudy Giuliani:

Ecaterina Dumitrescu |
Data actualizării: | Data publicării:

Rudy Giuliani, fostul primar al New York-ului și avocat personal a lui Donald Trump, a avut, miercuri dimineața, apartamentul și biroul situate în Manhattan, percheziționate. Mandatul de percheziție a fost emis ca urmare a unei investigații deschise de doi ani pentru un presupus lobby ilegal.

Giuliani nu este încă acuzat de o infracțiune, avocatul său, Robert J. Costello, declarând pentru CNN că mandatul de percheziție poartă suspiciunile unei posibile încălcări ale legilor de lobby străine. Procuratura din SUA investighează o posibilă încălcare a legilor de lobby de către Guiliani, legată de afacerea Ucraina. În urma percheziției, agenții federali au confiscat telefoane mobile și alte dispozitive electronice. Andrew Giuliani, fiul fostului primar, a declarat presei că perchezițiile au fost „dezgustătoare și absolut absurde”.

Republicanul, în vârstă de 76 de ani, susține că mandatele de percheziție demonstrează un „dublu standard corupt” de către Departamentul Justiției, care a ignorat „crimele flagrante” ale democraților, inclusiv Hillary Clinton și președintele Joe Biden, precizează CNN. În plus, el a subliniat că justiția „ignoră drepturile constituționale ale oricărei persoane implicate sau care apără în mod legal fostul președinte Donald J. Trump”.

Avocatul Robert J. Costello a menționat că clientul său s-a oferit să răspundă la întrebările procurorilor, cu excepția celor legate de conversațiile pe care le-a purtat cu Trump. "Ceea ce au făcut astăzi a fost intimidarea legală", a mai adăugat Costello. Giuliani, apropiat al președintelui Trump, a jucat un rol important în eforturile fostului președinte al SUA de a face o anchetă asupra lui Joe Biden și a fiului său, Hunter.

Sursă foto - facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel