Păzea, Putin! Royal Marines deschid focul cu mitraliere grele din navele de debarcare, alături de aliații olandezi - VIDEO

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Păzea, Putin! Royal Marines deschid focul cu mitraliere grele din navele de debarcare, alături de aliații olandezi - VIDEO / Foto: Captură video youtube
Păzea, Putin! Royal Marines deschid focul cu mitraliere grele din navele de debarcare, alături de aliații olandezi - VIDEO / Foto: Captură video youtube

Royal Marines au făcut o demonstrație de forță, plină de viață alături de aliații olandezi în Den Helder, în cadrul festivităților pentru Marina Regală Olandeză.

Pușcașii marini din Grupul de raid 47 Commando au simulat o debarcare pe plajă cu camarazii din Korps Mariniers, trăgând cu mitraliere de mare calibru montate pe bărci, în timp ce ambarcațiunile de debarcare intrau în port și descărcau vehicule blindate.

Exercițiul Green Tulip s-a desfășurat între nava amfibie olandeză HNLMS Karel Doorman și RFA Mounts Bay, care a găzduit mii de vizitatori.

Specialiștii în raiduri cu ambarcațiuni mici ai Royal Marines se află în Olanda pentru a-și perfecționa abilitățile de război amfibiu împreună cu aliații lor olandezi.

 

Olanda a condamnat ferm invazia rusă în Ucraina și a oferit sprijin militar, inclusiv prin trimiterea a 18 tancuri obuziere blindate

 

Deși secretarul olandez al apărării a avertizat că armata lor atinge limita a ceea ce poate face, declarând că depozitele lor de apărare se golesc.

Secretarul de stat al Apărării, Christophe van der Maat, a declarat într-un interviu pentru AD că, dacă Olanda ar fi atacată pe propriul teritoriu, Apărarea ar putea participa doar pentru "câteva zile".

În prezent, pușcașii marini se află în Olanda și participă la festivitățile care marchează Zilele Marinei olandeze.

Pe parcursul unui weekend de sărbători, 100.000 de vizitatori au venit la Den Helder - cea mai mare bază navală din Olanda - pentru a arăta cum funcționează Marina Regală Olandeză și pentru a sărbători activitatea acesteia, la fel ca și Ziua Forțelor Armate din Marea Britanie, care a avut loc luna trecută.

Mounts Bay a fost o atracție populară, cu cozi la docuri pentru a urca la bord. De asemenea, nava a servit și ca studio de televiziune plutitor pentru transmiterea în direct a evenimentelor.

 

 

Compania de nave Royal Fleet Auxiliary a găzduit peste 4.000 de vizitatori în timpul weekend-ului

 

"RFA Mounts Bay a oferit "cea mai bună priveliște din Den Helder" de pe podul nostru înalt de 35 de metri și a devenit rapid cea mai populară navă la Zilele Marinei", a declarat căpitanul Ali Clack RFA, comandantul Mounts Bay.

'Susținută de 47 Commando, compania de nave Royal Fleet Auxiliary a găzduit peste 4.000 de vizitatori în timpul weekend-ului pentru a vedea demonstrațiile noastre de ambarcațiuni de debarcare, de luptă împotriva incendiilor și de echipamente pentru podul de navigație'.

Cadetul Alexandra Knight a adăugat: 'Este minunat pentru cineva care s-a alăturat de curând să vadă parteneriatul dintre națiuni. A fost o experiență cu adevărat fantastică'.

Mounts Bay și 47 Commando participă acum la exerciții alături de omologii olandezi care vor spori capacitatea celor două națiuni de a lucra împreună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel