Patru tineri, răniţi într-un accident rutier, în Botoșani. Autoturismul în care se aflau s-a izbit de un cap de pod

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Patru tineri, răniţi într-un accident rutier, în Botoșani. Autoturismul în care se aflau s-a izbit de un cap de pod. Sursa - ISU Botosani
Patru tineri, răniţi într-un accident rutier, în Botoșani. Autoturismul în care se aflau s-a izbit de un cap de pod. Sursa - ISU Botosani

Patru tineri au fost răniţi după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit, miercuri seară, de un cap de pod, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, Dorina Lupu, transmite Agerpres.

Potrivit sursei citate, accidentul rutier a avut loc pe strada Bucovina din municipiul Botoşani, în el fiind implicaţi tineri cu vârste între 22 şi 28 de ani.

"Trei dintre tineri au fost transportaţi de echipajele SMURD şi Serviciului Judeţean de Ambulanţă la spital. Al patrulea a refuzat ajutorul medicilor. Spre acest caz au fost direcţionate patru echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, una de descarcerare, două ambulanţe SMURD, din care una de terapie intensivă mobilă şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Un tânăr de 23 ani, pasager pe scaunul din stânga - spate, a fost găsit încarcerat. Pompierii au folosit accesoriile de descarcerare pentru a-l extrage în siguranţă", a precizat Dorina Lupu. Cei trei tineri transportaţi la spital erau conştienţi, dar au suferit traumatisme.

Un alt accident rutier grav s-a produs, pe 29 noiembrie, în județul Cluj.

 

O româncă a rămas încarcerată, alte patru persoane au fost rănite. Coliziune între două mașini și un camion în județul Cluj

 

Un accident rutier grav a avut loc, pe 29 noiembrie, în localitatea Florești din județul Cluj. În evenimentul rutier au fost implicate două mașini și un camion, o femeie fiind grav rănită. Două victime au ajuns la spital.  

O autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui accident rutier produs pe strada Avram Iancu din localitatea Florești. 

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 6.00, iar la fața locului au găsit un autocamion și două autoturisme avariate. În unul dintre autoturismele implicate în accident, se afla o femeie care necesita asistență medicală de urgență.

Pompierii au acționat imediat pentru extragerea femeii, în vârstă de 30 de ani, cu echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite. Aceasta a fost preluată de către un echipaj SMURD și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La prima evaluare aceasta era cooperantă, relatează monitorulcj.ro.

La fața locului, un bărbat a primit primul ajutor calificat și a fost transportat și el la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Alte trei persoane au fost consultate la fața locului, fără a fi transportate la spital.  ”Pompierii au asigurat la locul accidentului măsuri de acordare a primului ajutor calificat, protecție a persoanelor implicate în accident, descarcerare și măsuri de prevenire a incendiilor în urma evenimentului rutier”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel