Patru români, întorşi din Anglia, au dat o petrecere cu 50 de invitaţi. Erau obligați să rămână în carantină 

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Patru tineri întorşi acasă din Anglia au dat o petrecere cu zeci de invitaţi, deşi trebuiau să rămână în carantină. Duminică seara, poliţiştii din Haţeg s-au sesizat din oficiu şi au oprit o petrecere la care participau aproape 50 de invitaţi, organizată în casa unei familii din oraş.

 

Poliţiştii au oprit o petrecere într-un restaurant din Deva, la care participau peste 60 de oameni „În cel mai scurt timp, a fost constituit  un dispozitiv de ordine şi siguranţă publică format din poliţişti din cadrul Ooliţiei Oraşului Haţeg, luptători ai Serviciului  Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Hunedoara şi ai Gruparii Mobile de Jandarmi din cadrul Inspectoratuluid e Jandarmi Judeţean Hunedoara, care s-au deplasat la faţa locului şi au pătruns în locuinţă, stopând evenimentul şi legitimând participanţii, relatează adevarul.ro.

În urma intervenţiei, s-a stabilit că patru persoane (cu vârste de 8, 15, 30 şi 35 de ani) aflate în carantină, participau la evenimentul respectiv organizat în cinstea revenirii acestora din Marea Britanie”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Totodată, participanţii au fost identificaţi şi urmează a fi sancţionaţi contravenţional, a informat reprezentantul IPJ Hunedoara.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel