Patru proxeneţi români au câştigat 250.000 de euro şi 85.000 de lire sterline de pe urma fetelor pe care le obliga să se prostitueze în toată Europa

Andreea Cosma |
Data publicării:

Patru bărbaţi din Argeş au obţinut 250.000 de euro şi 85.000 de lire sterline determinând tinere să practice prostituţia în străinătate, a anunţat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Potrivit sursei citate, poliţiştii de investigaţii criminale din Curtea de Argeş au finalizat cercetările într-un dosar penal complex, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, privind săvârşirea infracţiunilor de proxenetism, camătă şi spălarea banilor.

"Din cercetări s-a stabilit că în perioada 2014-2017, patru bărbaţi ar fi determinat, prin metoda 'loverboy', un număr de patru femei, să practice prostituţia în mai multe ţări din Europa, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, prin acte repetate. Prin această modalitate, cei patru ar fi obţinut aproximativ 250.000 de euro şi 85.000 de GBP, sume care ulterior ar fi fost investite în achiziţionarea de maşini de lux şi bunuri imobiliare, pentru ascunderea provenienţei ilicite a acestora", precizează IPJ Argeş.

După finalizarea cercetărilor, dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, cu propunere de trimitere în judecată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel