Patru proxeneți români, ARESTAȚI în Austria. Au exploatat 9 femei în apartamente din Innsbruck și Tirol

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Patru români au fost arestați în Austria, aceștia fiind acuzați de proxenetism. Metoda pe care o foloseau era de fiecare dată aceeași. 

Polițiștii austrieci au destructurat două grupări de proxeneți români. Patru persoane au fost arestate la Innsbruck și Hall în Tirol.

Potrivit unui comunicat al poliției citat de Krone.at, acuzații, cu vârste cuprinse între 31 și 34 de ani, sunt suspectați de exploatarea unor prostituate în Innsbruck și în alte state federale. Activitatea acestor rețele se pare că se desfășura de la începutul lunii aprilie, iar cei patru români încasau o părte considerabilă din veniturile realizate de fete.

Modalitatea prin care acționau este aproape identică: femeile erau recrutate în România cu promisiuni false și transportate în Austria. Aici, proxenți le duceau în apartamente și le obligau să se prostitueze. Serviciile sexuale erau oferite prin reclame, în principal pe platforme online de specialitate.

Nu există o legătură între cele două grupuri

 

Potrivit anchetatorilor, între cele două grupări de proxeneți nu există nicio legătură directă. Operațiunile au fost desfășurate pe 30 noiembrie la Innsbruck și pe 4 decembrie 2020 la Hall din Tirol.

În total, patru români cu vârste cuprinse între 31 și 34 de ani au fost arestați și nouă prostituate au fost audiate. Victimele, cu vârste cuprinse între 19 și 30 de ani, provin din România.

În timpul perchezițiilor domiciliare în patru apartamente, au fost ridicate peste 1000 de euro în numerar, numeroase telefoane mobile și două autoturisme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel