Patru persoane au fost rănite. Coliziune frontală între un autoturism şi o autoutilitară de la Drumuri Naţionale

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Foto: Ilustrativ
Foto: Ilustrativ

Un accident rutier s-a produs, miercuri, pe drumul naţional DN 29D, pe raza satului Victoria din comuna Stăuceni, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani

În urma accidentului rutier, patru persoane au fost rănite. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, în accident au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară de la Secţia Drumuri Naţionale, victimele provenind din ambele maşini.

"La faţa locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detaşamentului Botoşani, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, una de descarcerare, ambulanţa de terapie intensivă mobilă SMURD, dar şi trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă", au precizat oficialii ISU Botoşani.

Şoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 72 ani, a rămas încarcerat, fiind conştient. Pompierii l-au imobilizat, după care l-au extras din autoturism şi l-au predat echipajului medical. Toate cele patru victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. 

Un alt bărbat, de 66 de ani, din județul Dolj, a murit, luni, după ce a fost spulberat de o mașină condusă pe drumul județean din Melinești, de un șofer în vârstă de 20 de ani.

 

Român, mort după ce a fost spulberat de mașina condusă de un șofer în vârstă de 20 de ani

 

Potrivit Poliției Dolj, accidentul a avut loc pe DJ 695, în comuna Melinești. Mașina condusă de un tânăr de 20 de ani a lovit un pieton, în vârstă de 66 de ani.

În urma evenimentului rutier, pietonul a decedat. Tânărul de 20 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, potrivit Mediafax.

Un alt bărbat a murit, sâmbătă după-amiază, după ce a intrat cu mașina într-un copac pe DN52, în județul Teleorman. Potrivit IPJ Teleorman, accidentul a avut loc pe DN 52, între localitățile Furculești și Alexandria.

Polițiștii au stabilit că un bărbat în vârstă de 49 de ani din Turnu Măgurele, județul Teleorman, în timp ce conducea o mașină pe DN 52, a părăsit partea carosabilă lovindu-se de un copac.

În urma impactului, șoferul a murit.  Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, potrivit Mediafax.

Accidentul s-a produs chiar lângă o cruce, semn că în acelaşi loc, în urmă cu ceva timp, o altă persoană şi-a pierdut viaţa tot în urma unui accident rutier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel