Patronul spaniol care a bătut un șofer român de TIR a fost arestat: "Tentativă de omor"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Patronul spaniol care a bătut un șofer român de tir pe motiv că și-a cerut drepturile bănești pentru orele suplimentare lucrate a fost arestat. 

Patronul care a bătut un şofer român de TIR, în Spania, au fost arestat. Acesta, împreună cu cei doi frați ai săi, sunt acuzați de tentativă de omor, după ce au lovit și doi agenţi de poliţie care au mers să investigheze plângerea românului.

Potrivit publicației toledodiario.es, cei trei fraţi spanioli, au bătut sâmbătă un şofer român de TIR, angajatul lor. Aceștia l-au ameninţat cu moartea, i-au luat telefonul şi cheile de la casă. În plus, l-au amenințat că se va duce la poliție îi vor ucide şi familia.

Românul a ajuns la spital şi apoi a făcut plângere la poliţie. În momentul în care cei trei fraţi au fost depistați de polițiști, aceștia s-au luat la bătaie cu oamenii legii.

"Având în vedere brutalitatea atacului, putem vorbi de o tentativă de omor", se arată într-un comunicat al Sindicatului care îi reprezintă pe cei doi polițiști.

"Patronul m-a chemat la el în birou. L-am văzut că s-a enervat și m-a întrebat câte luni mai am de stat aici și să-i returnez banii, câte 400 euro timp de 6 luni. Dintr-una în alta s-a enervat și mai tare și mi-a zis că are nevoie de bani înapoi acum. Și eu am zis că am nevoie de bani pentru ore extra, pentru ore de noapte și alte chestii care mi se cuvin. Am făcut un rezumat la toată chestia asta și am zis că nu e nici o problemă, vom vorbi altă dată. Omul s-a enervat și i s-a părut că-l ameninț.

S-a repezit asupra mea și mi-a rupt hainele de pe mine. Așa cum mă vedeți (vedeți fotografia articolului-n.r.) , așa am ajuns acasă. S-a repezit să mă arunce dintr-un colț în altul. I-am zis că eu nu o să-l ating, nu o să ripostez pentru că nu sunt o persoană violentă. Din păcate nu pot da numele firmei aici pentru că aș fi sancționat. Am încercat să fug, să scap de el. A fugit după mine și și-a chemat fratele, care este un mecanic în firmă. N-am mai apucat să fac nimic și m-a bătut cu pumnii și picioarele. Au sărit toți trei frații să mă bată. Eu n-am reacționat. Am trecut printr-o experiență pe care nu o doresc nimănui. Am văzut moartea cu ochii. Pur și simplu m-au călcat pe cap. Nici nu pot să inghit calumea când vorbesc cu voi," a povestit șoferul român bătut de patronul spaniol.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel