Pasagerii avionului de pe ruta Satu Mare-Londra, evacuaţi de urgenţă: "S-a simţit miros de combustibil"

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Pasagerii avionului de pe ruta Satu Mare-Londra, evacuaţi de urgenţă Sursa Batea Ciprian
Pasagerii avionului de pe ruta Satu Mare-Londra, evacuaţi de urgenţă Sursa Batea Ciprian

Pasagerii unui avion, care circulă pe ruta Satu Mare-Londra, au trecut prin clipe de groază, după ce au fost evacuaţi de urgenţă. Pilotul a simțit miros de fum şi combustibil în aeronavă.

Incidentul a avut loc, sâmbătă după amiază, pe aeroportul Satu Mare, acolo unde cursa către trebuia să decoleze cu destinația Londra a fost anulată. Pasagerii au fost evacuaţi de urgenţă la ordinul pilotului care a şimţit miros de fum şi combustibil în aeronavă.

Urmare verificărilor, echipajul de pompieri al aeroportului au constatat că nu este vorba despre un incendiu şi s-a așteptat intervenția şi verificarea amănunțită a aeronavei de către echipele tehnice din Debrecen, specializate în acest sens. 

Pe de altă parte, unii pasageri s-au arătat nemulțumiți de întârzieri şi de modul în care s-a desfășurat evacuarea. ”O stewardesă ne-a spus să ieșim de urgență și să lăsăm bagajele în avion, asta a fost pe la 19.10. A fost și un domn în scaunul cu rotile. Se pare că avea ceva probleme mai grave. A avut priority boarding. L-a îmbarcat primul, iar când au spus să eliberăm aeronava, pe el l-au scos ultimul. Iar scaunul i-a rămas în avion” a spus un pasager pentru presasm.ro. Între timp problemele au fost remediate, iar pasagerii urmează să reia cursa spre Londra în această după amiază. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel