Partidul Diasporei. Soția lui Mario Mocan a răbufnit la adresa românilor din diaspora: Să vă fie rușine!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Soția lui Mario Mocan reacționează la criticile ce-i sunt aduse soțului său de către alți români din diaspora care nu cred în demersul său de a pune bazele unui partid al diasporei. 

Iată mesajul postat de către Alexandra, soția lui Mario Mocan: 

”Buna ziua, numele meu este Alexandra si sunt sotia lui Mario Mocan. Aceasta este prima mea postare pe acest grup si nu stiu cati dintre voi o veti agrea!!! Am zis sa nu scriu... sa nu ma enervez... sa nu injur sau sa ma pierd cu firea ca nu este corect si frumos din partea mea fata de voi, membrii acestui grup . Unii dintre voi sprijiniti moral si financiar acest proiect, altii sunteti indecisi , tacuti si priviti totul din umbra... si voi, voi cei care sunteti instigatori, voi cei care imi denigrati sotul si echipa lui, voi cei care denigrati si jigniti Romania ????????!!!

Postarea mea este ptr voi cei care nu mai conteniti cu mesajele de jignire, denigrare si terfelire asupra unui om despre care voi nu stiti nimic !!!!

Haideti sa va spun eu cum sta treaba: ati furat poza de pe contul lui privat si ati zis ca merge la restaurant pe banii romanilor care sunt prosti si fac donatii!!!! Ati spus ca baga mana in donatii si nu face nimic si se foloseste de acesti bani ptr satisfactia si placerea lui !!!

Raspunsul meu dragilor: Eu, sotia lui, lucrez !!!! Lucrez full time iar eu si sotul meu am iesit la restaurante si inainte de acest proiect si vom mai iesi !!! Ptr ca imi permit din salariul meu sa merg cu familia la restaurant sau sa-mi scot copii la un loc de joaca sau sa cumpar o pizza !!!!

Ati furat poza dar nu ati spus in postare ca era singurul de la masa cu tel in mana sau pe masa !!!! Ca sa faca poza aia a trebuit sa ii pronunt numele de 4 ori ca nu ma auzea (era ocupat cu voi sa va dea explicatii)!!!!

Stiti cand am vorbit ultima data cu sotul meu ???? O convorbire din 20 de cuvinte fata in fata (dialog nu monolog) !!!!! Eu nu imi aduc aminte poate imi spuneti voi. V-as multumi si tare imi doresc sa vb cu el despre orice ...numai sa vorbesc !!!!

Noaptea la 2 am se pune in pat si la 6:30 tot am se trezeste si sta cu telefonul in mana incontinuuuuuuuu de imi vine mie sa il iau sa il fac bucati sa nu mai aud de nimeni si de nimic !!!!

Ii pregatesc mancarea si il chem cred ca de 10 ori cel putin sa vina sa manance ...nu ma aude ca trebuie sa explice de 25 de mii de ori ca banii aia din donatii nu sunt in cont si nu sunt nici in buzunarul lui si ca acei bani sunt ptr a realiza acest proiect !!!!

V-au furat PSD-ul 28, 29 de ani cu 10 maini si nu ati intrebat niciodata ce vi se da in schimb dar acum ????acum intrebati unde sunt banii din donatii sau dc sa donam cand voi ii vedeti acolo !!!! Sunt acolo pe Facebook nu sunt in brate la mine sau la Mario sau la echipa ca nu ei va fura !!!! Ei sunt cei ce nu vor sa mai fiti furati!!!!

Scrieti articole in ziar despre el ca este sarlatan!!!! Baiiii, ti-a furat tie ceva ??? l-ati vazut sa fuga cu banii sa dispara ???

Maine poimaine o sa ne furati pozele cu copii de pe Facebook ul privat si o sa spuneti despre ei ca sunt micii sarlatani sau ce ???

Sa va fie RUSINE !!!! Veti raspunde ptr fiecare cuvant jignitor si ptr fiecare minciuna spusa !!! Nu veti scapa atat de usor !!!

Credeti ca este usor sa faceti ce face Mario !!! Il faceti agramat si lipsit de profesionalim dar voi ce sunteti ????? Sunteti o serie de hoti, mincinosi si tradatori!!!! Va tradati neamul si tara !!!!

P.s Nu ma intereseaza cat de corect sau gresit am scris si nici daca ma injurati nu ma intereseaza!!!!

De asemenea pe acest grup sunt oameni care ma cunosc personal si pot confirma cele spuse mai sus de mine !

Eu, sotia lui, il sustin moral in acest proiect si imi sustin familia financiar ca el sa poata sta 22 de ore pe Facebook sa isi bata creierii cu toti "intelectualii si absolventii de multi-facultati multi-lateral pregatiti"!!!!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel