Părinții adolescentei DECAPITATE în Prahova: „O ţinea în casă legată, sechestrată”. A fost UCISĂ chiar în fața COPILULUI lor

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Criminalul tinerei de 17 ani a fost prins de polițiști. Laurențiu Marin se ascundea în tufișuri, chiar în apropierea casei sale din Șotrile. Părinții fetei spun că aceasta era ținută legată și sechestrată de bărbat, care era extrem de gelos. Tânăra a fost omorâtă chiar în fața copilului lor, în vârstă de trei ani și jumătate, relatează Știrile Pro Tv.

Ucigașul fetei de 17 ani din Prahova și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor și a spus că a omorât-o pe fată pentru că l-a "îmbolnăvit". Criminalul a fost prins în momentul în care s-a întors acasă, de către adjunctul Poliției Prahova, Ginel Preda, şi comandantul Poliţiei Câmpina, Iulian Stanciu. El petrecuse toată noaptea în pădure, iar în cursul zilei, obosit și flămând, a decis să se întoarcă acasă. Când a văzut însă mulțimea de oameni ai legii, s-a ascuns în tufișurile din spatele casei, unde a fost prins apoi de cei doi polițiști.

Citește și O ROMÂNCĂ de doar 17 ani a fost DECAPITATĂ de iubit. Criminalul a FUGIT și este CĂUTAT de polițiști

Poliția ceruse ajutorul populației pentru prinderea lui Laurențiu Marin, iar acesta fusese dat în consemn la frontieră. Zeci de polițiști și jandarmi, ajutați de câini de urmă, l-au căutat prin pădurile din zona municipiului Câmpina pe bărbatul suspectat că și-a ucis iubita cu un topor. Tânărul în vârstă de 29 de ani a fugit după comiterea crimei, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Fata omorâtă avea 17 ani. Părinții fetei au declarat, pentru Știrile Pro TV, că tânăra era ținută legată.

„Din cauza geloziei, el a fost gelos pe ea. O ţinea în casă legată, sechestrată, nu îi dădea voie să vină la mine, a ajuns gelos şi a omorât-o", a declarat Cristi Boian, tatăl fetei ucise.

Cadavrul adolescentei a fost descoperit sâmbătă după amiază în casa iubitului ei, medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova descoperind pe corpul tinerei mai multe răni. Arma crimei a fost un topor, cu care concubinul i-a tăiat gâtul.

Citește și Psihologul criminalist Tudorel Butoi, despre cazul ROMÂNCEI DECAPITATĂ: „Justiția a fost mioapă"

Crima a fost deznodământul nefericit al unei relații presărate de violențe extreme. În primăvara acestui an, bărbatul a mai încercat o dată să-și omoare iubita. Atunci, fata de 17 ani a fost înjunghiată, dar a scăpat cu viață. Procurorii l-au acuzat de tentativă de omor, dar l-au lăsat în libertate.

Acum, rudele ei îi acuză pe părinți că au greșit că au lăsat-o să se împace cu el. „Au scapat-o fratele şi fiul meu. Părinţii sunt de vină, nu trebuia să i-o dea înapoi", a spus unchiul fetei ucise.

Oamenii legii au emis în luna mai un ordin de protecție pe numele bărbatului, dar acesta l-a încălcat. În plus, fata a decis să se întoarcă la iubitul ei, deși a fost înjunghiată de acesta. Un nou episod violent izbucnit între cei s-a soldat, vineri, 27 septembrie, cu moartea tinerei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel