Paranghelie cu mici și bere, transmisă live: „Bombardiere, aici! Să vină izoleta! Bravo, băieţii”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Observator
Sursa foto: captură Observator

Inconştienţă incredibilă în plină pandemie de coronavirus. Mai mulţi bărbaţi au ieșit la grătar, într-o pădure din Teleorman. Fără să le pese de regulile din Ordonanța Militară numărul 3, tinerii au petrecut cu mici şi bere. Ba chiar au transmis în direct pe Facebook isprava lor, în timp ce îndemnau oamenii să iasă din case şi scandau. „Să vină izoleta”.

„Izolaţi” la grătar. Cu bere, mititei şi voie bună. Fără să le pese de regulile de distanţare socială, câțiva tineri ascultă muzică la maximum şi îşi transmit petrecerea în direct pe Facebook!

„Hai, băieţi! Hai, băieţi acum! Distribuire. Hai, gata! La 500 se aruncă Cătălin în apă!”

Petrecerea ilegală a avut loc, ieri, într-o pădure din Teleorman. Bărbaţii, cel puţin 10 la număr, s-au filmat în timp ce îşi băteau joc de lege și reguli.

„Bombardiere, aici! 200, gata! Hai, fraţii mei, hai, fraţii mei! Distribuiţi, că sare Mirocu în apă! La 500 sare Mirocu în apă! Hai, Mirocu, sari în apă! Să vină izoleta! Bravo, băieţii! Distribuiri, fraţilor, să arătăm la lume că nu ne e frică de coronavirus”.

 

„Nu mai credeţi voi de coronavirus!”

 

Fără să le pese de starea de urgenţă, ordonaţă militară sau de repercursiunile legale, tinerii au petrecut de minune, timp în care îşi îndemnau urmăritorii să iasă din case, spunându-le că tot ce se întâmplă cu virusul este o farsă politică.

„Simţiţi-vă şi făceţi-vă viaţa! Nu mai credeţi voi de coronavirus! Că nu e! E joc politic, fraţilor! Vorbeşte Iohannis! Asta e o şmecherie, vă zic eu. Duceţi-vă şi făceţi-vă viaţa! Vorbeşte Iohannis! Asta înseamnă, fraţilor, că avem viaţă dulce aici! Adunaţi gunoaiele de jos!”

 

„Cum să trimită poliţia!”

 

S-au oprit din râs şi băşcălie în momentul în care, un urmăritor a vorbit de poliţie.

„Măi, fraţilor, îmi cer scuze că am înjurat, dar ăla, ăla e prea nesimţit! E nesimţit, frate, cum să trimită poliţia!”

Nu se ştie dacă au fost trimişi sau nu oamenii legii la pădure, deoarece cuvântul „poliţia” a oprit şi transmisiunea live, relatează Observator.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel