Panică printre românii care veneau cu un zbor din Londra la București: Polițiștii au fost chemați pe Otopeni

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Panică printre românii care veneau cu un zbor din Londra la București.

Poliţiştii au fost chemaţi, sâmbătă după-amiază, pe Aeroportul „Henri Coandă” Otopeni după ce o persoană era turbulentă la bordul unei aeronave, informează Ziare.com

 

Persoană turbulentă la bord

 

Echipajul unei aeronave care face cursa WizzAir Londra-Bucureşti au anunţat că la bord se află o persoană turbulentă.

Potrivit Autorităţii Aeronautice Civilă, o cursa Londra- Bucureşti a solicitat prezenţa Politiei la Aeroportul Henri Coandă-Otopeni din cauza unei persoane turbulente la bord.

Din datele publicate pe site-ul aroportului reiese că avionul care zbura pe ruta Londra-Bucureşti a aterizat la ora 15.17.

 

Mai multe zboruri spre aeroporturi din România, anulate din cauza condițiilor meteo

 

Întârzieri mai mari de două ore pe Aeroportul Otopeni, din cauza ninsorii. De asemenea, pe aeroportul Suceava, din cauza ceții dense,  sunt curse care vor avea întârzieri sau vor fi anulate.

„Se iau toate măsurile pentru ca avioanele să decoleze şi să aterizeze în siguranţă, pentru ca oamenii care se află în aceste avioane să fie în siguranţă”, informează Antena 3 CNN, care citează reprezentații Aeroportului Internațional Henri Coandă. Până la această oră, aproximativ nouă avioane au întârzieri, din cauza condiţiilor meteorologice.

Și pe Aeroportul Suceava au fost anulate două zboruri: cursa Tarom București Otopeni - Suceava și Suceava - Luton, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Asta după ce dis de dimineață cursa Loton -Suceava a fost deviată pe aeroportul din Cluj.

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de ceață pentru zona joasă a județului Suceava în intervalul orar 06:20 – 10:00, avertizare ce include și raza localității Salcea, implicit zona Aeroportului Suceava. Se vor semnala: local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200m, izolat sub 50m, asociată cu burniță ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea poleiului.

În intervalul 19 – 25 ianuarie 2023, pe Aeroportul “Henri Coandă”, 96 de zboruri (aterizări și decolări) au înregistrat întârzieri mai mari de 60 minute.

Un număr de 96 de zboruri (aterizări şi decolări) au înregistrat întârzieri mai mari de 60 minute pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă în săptămâna 19 – 25 ianuarie, pentru 51 dintre acestea companiile aeriene raportând drept cauze întârzierea sau rotaţia echipajelor ori a aeronavelor, informează joi Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel