PANICĂ în Italia: Un român a scos o DRUJBĂ și a amenințat trecătorii că le taie capul

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român în vârstă de 27 de ani a fost reţinut de polițiști, după ce a alergat mai mulţi pietoni cu drujba în localitatea italiană Veroli. 

Scenă demnă de filmele horror în Piazza Mazzoli din localitatea Veroli, Provincia Frosinone. Potrivit portalului ciociariaoggi.it, un român a oprit mașina în zona centrului vechi, a scos din portbagaj o drujbă, a pornit-o și a început să alerge oamenii care se aflau pe stradă. Tânărul a agitat drujba minute în șir, amenințând că le taie capul pietonilor aflați în zonă. 

Martorii spun că bărbatul a spus câteva cuvinte în limba română, însă nimeni nu a înțeles ce spunea. După câteva minute, românul de 27 de ani a băgat drujba la loc în portbagaj și a demarat în trombă. 

Atunci când Carabinierii au ajuns la fața locului, românul dispăruse. Bărbatul a fost totuși identificat cu ajutorul imaginilor surprinse pe camele de supraveghere. 

Oamenii legii l-au găsit acasă și l-au reținut pentru 24 de ore, urmând să fie judecat în libertate. 

Autoritățile vor să afle ce l-a făcut să recurgă la acest gest și dacă românul era sub influenţa drogurilor sau a băuturilor alcoolice.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel