UPDATE. Panică într-un avion plin cu români. S-a întors din drum și a debarcat toți pasagerii

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Panică într-un avion plin cu români. S-a întors din drum și a debarcat toți pasagerii
Panică într-un avion plin cu români. S-a întors din drum și a debarcat toți pasagerii

Un avion care era pregătit să decoleze de la București spre Timișoara a fost întors din drum în această dimineață după ce s-a auzit un zgomot puternic la bord.

UPDATE, ora 11:40

Avionul a plecat cu o întârziere de trei ore de pe aeroportul Otopeni din cauza unor probleme tehnice. Pilotul a simțit niște vibrații și a solicitat ajutorul mecanicilor. Incidentul a avut loc vineri la Otopeni. O aeronavă Boeing 737 – 500 a decolat cu o întârziere de 3 ore și jumătate întârziere din cauza unor probleme tehnice.

Piloții au simțit câteva vibrații și au decis să întârzie decolarea pentru realizarea unei inspecții tehnice. Până la urmă, aeronava a fost verificată și a putut să decoleze.

În avionul care a plecat spre Timișoara se află 55 de pasageri. Conform graficului, avionul trebuie să plece la ora 7.30, dar a decolat la ora 11.00. La întoarcere, aeronava trebuie să transporte de la Timișoara la București 58 de persoane.

---------------

„Suntem zeci de pasageri care așteptăm în sală. Ni s-a promis că avionul va decola până la urmă. Nu ni s-a dat un orizont de timp. Suntem zeci de persoane care așteptăm. Avionul trebuia să plece la 07:30 din București spre Timișoara. Nu am mai plecat și este aproape ora 09:00. 

Avionul era pregătit să decoleze, ne-am plimbat prin aeroport, însă nu a mai putut să decoleze din cauza unui zgomot foarte puternic, un șuierat, iar echipajul a considerat că nu putem decola și că ar fi o idee bună să ne întoarcem la bază. A venit o echipă tehnică în speranța că va reuși să rezolve problema pe loc, într-un timp scurt. Până la urmă au hotărât să ne debarce și suntem cu toții în sala de așteptare”, a povestit o româncă din avion.

Avionul este verificat chiar în aceste momente și vor fi comunicate pasagerilor concluziile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel