Panică în aer: un panou de fuzelaj s-a desprins după decolare. Zeci de pasageri au trecut prin momente cumplite

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Panică în aer, un panou de fuzelaj s-a desprins după decolare. Zeci de pasageri au trecut prin momente cumplite. Sursa - Pexels
Panică în aer, un panou de fuzelaj s-a desprins după decolare. Zeci de pasageri au trecut prin momente cumplite. Sursa - Pexels

Un avion Alaska Airlines care a decolat, vineri, 5 ianuarie, de la Portland (SUA) către Ontario, California, a fost nevoit să se întoarcă din drum după ce un panou de fuzelaj cu o fereastră s-a desprins de pe pereții avionului imediat după decolare.

Toți pasagerii au ajuns în siguranță într-o operațiune promită a piloților. La scurt timp după aceea, imaginea din interiorul avionului, care arată gaura formată, a devenit curând virală. 

Una dintre pasageri, Vi Nguyen, a încărcat un videoclip pe TikTok unde a arătat minutele tensionate din avion. Videoclipul a înregistrat peste 20 de milioane de vizualizări.

„Adormisem și m-am trezit în avion crezând că sunt turbulențe”, a explicat el în videoclip, în timp ce-și punea masca de oxigen. „Se pare că unul dintre pereții avionului a căzut în timpul zborului”, adaugă pasagerul, în timp ce în imaginile filmate se pot vedea mai multe cabluri căzute.

Vezi și: Un telefon a căzut de la o altitudine de 4,877 de metri și încă mai funcționează

 

Mai telefoane mobile au fost aspirate prin gaura din perete

 

O altă pasageră, Courtney și-a povestit experiența, afirmând că era convinsă că va muri după ce a auzit o explozie mare în spatele avionului. Tânăra se afla în fața avionului, așa că nu a putut vedea ce se întâmplă. După ce și-a pus masca de oxigen, a crezut că este vorba despre o defecțiune a motorului, iar aeronava ar fi putut să se prăbușească.

Chiar dacă a simțit că avionul se întoarce spre aeroportului, Courtney nu s-a simțit în siguranță până la aterizare. Apoi a avut nevoie de îngrijiri, deoarece suferise un atac de anxietate.

Courtney a povestit că mai multe persoane din apropierea panoului căzut și-au pierdut telefoanele mobile, care au fost aspirate în gol. Ea a dezvăluit, de asemenea, că o mamă a trebuit să-și țină copilul în brațe pentru ca acesta să nu fie aspirat prin gaura formată. Din fericire, nu au existat victime. Pasagerii au primit banii înapoi pentru bilete și mâncare. Apoi au fost transportați gratis spre destinație.

 

@imsocorny 10 minutes into our flight we heard a loud bang and the oxygen masks dropped down. I was in the front and we had no idea what was happening at first, just that the plane depressurized extremely fast. So thankful for the amazing pilots that were able to safely land us! Alaska airlines has some explaining to do. #emergencylanding #portland #almostplanecrash #alaskaairlines ♬ original sound - Courtney

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel