Panică în aer: pasagerii au privit îngroziți cum paletele turbinei au făcut o gaură în aeronavă - VIDEO

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Panică în aer, pasagerii au privit îngroziți cum paletele turbinei au făcut o gaură în aeronavă
Panică în aer, pasagerii au privit îngroziți cum paletele turbinei au făcut o gaură în aeronavă

Avioanele de pasageri sunt considerate cel mai sigur mijloc de transport, dar multor persoane le este frică să zboare.

Chiar și micile turbulențe pot provoca o senzație de greață în zona stomacului. Vă puteți imagina cum trebuie să se fi simțit pasagerii într-un zbor de la Shanghai la Hong Kong - cu puțin timp înainte ca pilotul să fie nevoit să facă o aterizare de urgență. 

Videoclipurile postate pe rețelele de socializare arată un avion care vibra și pasageri șocați. Avionul a trebuit să aterizeze de urgență din cauza unei defecțiuni a motorului.

 

Avionul a aterizat de urgență 

 

 

Un incident a avut loc în timpul zborului spre Hong Kong. A avut loc o defecțiune a motorului, palele turbinei s-au rupt și au provocat o gaură în corpul aeronavei. Potrivit X-Post, era un Airbus A330 din China Eastern. Pasagerii speriați au filmat scena pe 3 decembrie.

Deodată, un miros de ars s-a răspândit în avion. Mulți pasageri au raportat o bubuitură pe partea stângă a aeronavei și vibrații puternice, potrivit blick.ch. Avionul cu pasageri a trebuit să fie deviat și a aterizat de urgență. Potrivit companiei aeriene chineze, nimeni nu a fost rănit.

Deși avioanele trebuie rareori să efectueze o aterizare de urgență, se întâmplă din când în când. În septembrie, un avion al unei alte companii aeriene chineze a trebuit să-și încheie zborul mai devreme. Un motor al avionului Air China a ars, a relatat Editorial Network Germany.

După aterizarea de urgență, nouă persoane au fost rănite în timp ce evacuau avionul. Incendiul din motorul din stânga a fost stins după aterizare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel