Pădurar român, bătut în pădure de hoții de lemne. Printre ei erau femei și minori

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un pădurar a fost agresat de cinci persoane, între care se numără femei și minori. Hoții au fost suprinși în timp ce transportau material lemnos, cu un atelaj. Incidentul s-a petrecut pe raza localității Bulzeștii de Jos, județul Hunedoara. Cei cinci agresori au fost reținuți pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie și ultraj.

Poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că un pădurar a fost agresat de mai multe persoane pe care le-a surprins în pădure. „La faţa locului, în cel mai scurt timp s-a deplasat o echipă de intervenție, care a stabilit faptul că pădurarul, în timp ce se afla pe raza localității Bulzeștii de Jos, a surprins cinci persoane care transportau material lemnos (provenit din copaci uscați), cu un atelaj. Întrebaţi despre provenienţa materialului lemnos, cei cinci au devenit recalcitranţi şi l-au agresat fizic pe pădurar. După agresiune, văzând că pădurarul apelează numărul de urgenţă 112, cei în cauză au descărcat și au abandonat materialul lemnos şi au fugit de la fața locului”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, comisar șef Bogdan Nițu, citat de servuspress.ro. 

În urma cercetărilor, cei cinci, trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 53 de ani şi două femei, în vârstă de 43 şi  45 de ani, din municipiul Brad şi comuna Bulzeștii de Sus, au fost identificați de poliţişti şi ridicaţi de la domiciliile lor, fiind conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Brad, în vederea continuării cercetărilor. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și ultraj, iar în urma administrării materialului probator, a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24  de ore, faţă de cei cinci prezumtivi autori ai faptelor. Cele cinci persoane au fost depuse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva și urmează să fie prezentate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brad, în vederea luării măsurilor legale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel