Pacienții unui spital din Franța, "obligați" să urmărească un film erotic. Val de glume pe internet: "Așa tratăm pacienții"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Pacienţii unui spital din Franţa au fost obligaţi să se uite la un film erotic. "Eroarea" a durat timp de 20 de minute, iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare. 

Situație jenantă într-un spital din localitatea franceză Bayonne. Oamenii care își așteptau rândul în sala de așteptare pentru adulți au fost nevoiți să urmărească un film pornografic pe ecranul televizorului. Incidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, 24 mai.

Transmisia a durat aproximativ 20 de minute

 

Un pacient a postat imaginile pe rețelele de socializare, transmisia filmului erotic fiind de aproximativ 20 de minute. 

"Doamnelor și domnilor, așa tratăm pacienții din Țara Bascilor. Bine ați venit la secția de urgență a spitalului Bayonne noaptea!", a scris utilizatorul.

VIDEO

 

Conducerea spitalului a recunoscut incidentul și și-a cerut scuze

 

Conducerea spitalului a recunoscut incidentul și a afirmat afirmă că eroarea ar proveni de la compania Télécom Services, care se ocupă de gestionarea ecranelor spitalului din Bayonne. Din cauza unei erori în emisiunea Canal +, pacienții și familiile acestora au putut urmări ultima zi a Ligii franceze de fotbal până când a început să fie difuzat filmul erotic.

Conducerea specifică faptul că filmul a fost prezent pe ecran timp de 20 de minute înainte ca personalul să-și dea seama și să schimbe programul, relatează publicația actu.fr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel