Oreste Teodorescu, despre dosarul de la DIICOT: E RĂZBOI, eu folosesc toată muniţia pe care o deţin împotriva acestui ipostor şi tâlhar

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Oreste Teodorescu a fost chemat la DIICOT ca martor într-un dosar de trafic de droguri.

Oreste a declarat la realitatea tv că a aflat de la un coleg din presă că i s-ar fi realizat o percheziţie la domiciului şi că are informaţii de la DIICOT că este parte într-un dosar legat de trafic de droguri.

"Am sunat la DIICOT, mi s-a confirmat că sunt în calitate de martor, dar eu fiind la Sf. Gheorghe, în Deltă, nu am primit nicio citaţie. Am să mă duc luni să văd despre ce este vorba. Mie mi se pare amuzant pentru că am mai trecut o dată prin asta. În 2003, când Adrian Năstase era un fel de Liviu Dragnea astăzi, era foarte puţini jurnalişti care îl smotoceau bine, cu anduranţă şi cu curaj pe marele zeu în viaţă, Adrian Năstase. Mi s-a mai întâmplat o dată chestia asta, am fost convocat la Parchet invocându-se că am întreţinut raporturi sexuale cu minore din Republica Moldova şi cumva că aş fi locotenetul lui Nuţu Cămătaru. Înainte de a fi citat la Parchet deja toată presă citat lucrurile acestea, inclusiv Realitatea TV care la vreme respectivă aparţinea prin Dan Andronic, într-un fel, lui Adrian Năstase. Totul a fost o făcătură", a spus Oreste Teodorescu.

"Pe Raluca Bădulescu nu o cunosc personal, am văzut-o la televizor, cât despre Răzvan Ciobanu mi-a fost invitat la nişte emisiuni pe care le realizam cândva. Deci, asocierea mea în asemenea lucruri mi se pare o operaţiune simplă şi lipsită de imaginaţie, de compromitere prin asociere. O înţeleg, e război, eu folosesc toată muniţia pe care o deţin împotriva acestui ipostor şi tâlhar, ciuma roşie, PSD-ALDE-UDMR. Probabil, şi ei fac acelaşi lucru. Lucrurile vor fi lămurite. O să mă duc luni la DIICOT să văd despre ce este vorba, dar mi se pare bizar să aflu din presă despre o operaţiune a DIICOT-ului şi după să îmi confirme prin telefon cineva de la DIICOT care nu s-a prezentat, ca nume, ca să ştiu cu cine stau de vorba", a spus Oreste, la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel