Orban: Mă aștept ca PSD să-l șantajeze

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat într-o conferință de presă că nu se bazează pe voturile PSD la moțiunea împotriva ministrului Justiției Tudorel Toader. Orban spune însă că este posibil ca Tudorel Toader să fie șantajat, așa cum s-a întâmplat și la ultima moțiune împotriva lui.

Dezbaterea și votul pe moțiunea simplă împotriva ministrului Justiției au fost amânate pentru miercuri, 10 aprilie, ziua în care CCR trebuie să se pronunțe pe sesizarea lui Florin Iordache privind completurile specializate.

“Mă aștept să șantajeze, așa cum a făcut și la moțiunea de la Camera Deputaților. Să-l șantajeze pe Tudorel Toader, să-l amenințe că votează, ca să mai obțină ceva.(...) Dragnea și Tăriceanu au amândoi grave probleme în justiție. Să ne aducem aminte că Senatul nu a luat în dezbatere și nu a decis în privința cerererii de urmărire penală care-l vizează pe Tăriceanu. Așteaptă, probabil, să se prescrie faptele.

De Liviu Dragnea, ce să mai vorbim? Este plin de bube în cap. Singurul lui gând este să găsească orice soluție pentru a scăpa de pușcărie, lucruri pe care nu le putem accepta. Din punctul nostru de vedere, Tudorel Toader este un exponent extrem de reprezentativ pentru ceea ce înseamnă coaliția PSD-ALDE, o coaliție anti-europeană, anti-democrație și împotiva independenței justiției”, a declarat președintele PNL.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel