Orban despre posibilele negocieri cu PSD la moțiune: „O jignire fără margini. Au vrut să-și bage bățul prin gard“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Președintele PNL, Ludovic Orban, a făcut câteva declarații privind moțiunea de cenzură depusă de PSD, care urmează să fie votată astăzi în Parlament, după ce s-a vehiculat că unii parlamentari PNL ar putea sprijini inițiativa opoziției.

După ce în spațiul public s-a vehiculat că moțiunea depusă de PSD ar putea trece de votul în Parlament și cu ajutor din partea PNL, mai exact a celor care l-ar susține pe Ludovic Orban pentru un nou mandat de președinte al partidului, acesta din urmă a afirmat că toate acesta sunt calomnii.

 „PSD-ul a făcut doar declarații publice, insinuând că eu aș putea să determin unii parlamentari PNL să voteze în favoarea moțiunii (...) Este o calomnie, o jignire fără margini la adresa mea, ca cineva să spună că eu aș putea, vreodată, să votez sau să îi cer unui parlamentar PNL să voteze moțiunea de cenzură a PSD-ului. (...) probabil au vrut să-și bage bățul prin gard, în interiorul PNL, insinuând calomnii despre mine“, a afirmat Ludovic Orban.

Liderul PNL a  subliniat că „niciun parlamentar PNL nu va vota moțiunea de cenzură“ a PSD. „Decizia la nivelul coaliției este ca niciun parlamentar să nu voteze. O să fim prezenți, dar nu o să votăm“, a conchis Orban.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel