Opt morţi şi şapte răniţi după o coliziune între un microbuz şi un camion

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură Observator
Sursa foto: captură Observator

Opt oameni au murit şi alţi şapte au fost răniţi după ce un microbuz cu 16 locuri a intrat în coliziune cu un camion în sudul Vietnamului, a anunţat poliţia marţi, relatează dpa, potrivit Agerpres.

Microbuzul, care transporta 14 pasageri, a intrat în plin într-un camion care venea din direcţie opusă în jurul orei 01.00 (18.00 GMT), în noaptea de luni spre marţi, în provincia Binh Thuan, situată la circa trei ore est de Oraşul Ho Chi Minh.

"Investigaţiile preliminare au arătat că şoferul microbuzului conducea pe banda greşită şi astfel a cauzat accidentul", a declarat col. Dinh Duc Lap, director adjunct al departamentului de poliţie din provincie, la o întâlnire cu oficiali care răspund de traficul rutier, potrivit ziarului local Tuoi Tre.

Şase oameni aflaţi în microbuz, inclusiv şoferul, au murit la locul accidentului. Alţi doi pasageri au murit în drum spre spital, a mai spus Lap.

Victimele au vârste cuprinse între 14 şi 49 de ani. Şoferul camionului s-ar afla printre cei răniţi.

Accidentele rutiere sunt una dintre principalele cauze de deces în ţara din sud-estul Asiei cu 96 de milioane de locuitori. În medie, 17 oameni mor în fiecare zi în accidente rutiere, potrivit statisticilor guvernamentale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel