Operațiunea „Mater”, în Italia. O mamă româncă s-a săturat să-și vadă copiii sub jugul clanului Spada: „Erau folosiți ca sclavi!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Operațiunea „Mater”, în Italia. O mamă româncă s-a săturat să-și vadă copiii sub jugul clanului Spada: „Erau folosiți ca sclavi!”
Operațiunea „Mater”, în Italia. O mamă româncă s-a săturat să-și vadă copiii sub jugul clanului Spada: „Erau folosiți ca sclavi!”

O mamă româncă nu a mai putut accepta să vadă cum copiii ei sunt exploatați în schimbul drogurilor și a mers direct la Poliție pentru a-i denunța pe doi membri ai claunului Spada din Ostia, Roma, Italia.

Nu a mai putut accepta condițiile de viață impuse familiei sale de când a ajuns sub jugul clanului Spada. Din acest motiv, românca a decis să îi denunțe pe doi membri ai clanului Spada. Pentru ei acuzația este de răpire, asociere criminală pentru trafic de droguri și înrobire.

Operațiunea „Mater” a luat amploare după ce românca a vrut să-și apere copiii care au ajuns sub jugul clanului Spada datorită dependenței lor droguri.

 

Sora româncei s-a prostituat pentru a achita datoriile băieților

 

Românca împreună cu cei doi copii ai ei locuiau într-un garaj din Via Forni încă din anul 2016. O foloseau ca locuință și plăteau „taxa” clanului care controlează acea parte a orașului. Cei doi copii ai ei erau traficanți de droguri pentru clanul Spada, în timp ce sora româncei s-a prostituat pentru a achita datoriile băieților.

Românca a sunat la 112 marți, 25 mai, după ce unul din cei doi ai clanului Spada a intrat în casă pentru a căuta pe unul dintre cei doi fii ai săi, cel mai mare, pentru o datorie de 60 de euro. Fiindcă nu l-au găsit acasă, l-a luat pe fratele său, l-au urmărit într-o pizzerie, în aceeași zonă a Piazza Gasparri, bătându-l brutal cu o bată de baseball și abandonându-l într-o baltă de sânge.

 

„Mama s-a săturat să-și vadă copiii dependenți de droguri folosiți ca sclavi”

 

Apelul telefonic către poliție a fost întrerupt de teamă, dar acest lucru a fost suficient pentru a-i convinge pe polițiștii lui Antonino Mendolia să meargă în zonă. Femeia a fost dusă la secția de poliție în aceeași seară. Acolo a povestit supunerea psihologică în care a trăit familia ei, explicând că ea însăși a lucrat ca bucătar și menajeră pentru familia Spada.

„Cei care cer dreptate vor fi ascultați”, a spus managerul Comisariatului Lido în timpul conferinței de presă.

Felicitări poliției au venit și din profilul de Twitter al primarului Romei Virginia Raggi: „Mulțumesc Poliției de Stat și Dda pentru arestarea a doi membri ai clanului Spada din Ostia. Operație posibilă datorită unei plângeri a unei mame care s-a săturat să-și vadă copiii dependenți de droguri folosiți ca sclavi de către traficanții de droguri”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel