Operațiune de amploare în Spania: 34 de români, ARESTAȚI. Au făcut MILIOANE de euro din furtul de portofele și genți

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Spania. Mai mulți răniți într-o bătaie violentă între români și columbieni la Lugo
Spania. Mai mulți răniți într-o bătaie violentă între români și columbieni la Lugo

Membrii unei grupări de români specializată în furturi de portofele și genți au fost arestați în Palma de Mallorca, Spania. Polițiștii au făcut nu mai puțin de 34 de arestări în acest dosar. 

34 de români care s-au îmbogățit din furtul de portofele și genți au fost arestați de polițiștii spanioli. Cei 34 au fost ridicați în urma mai multor percheziții efectuate în diferite locații din s'Arenal, Son Ferriol, Coll d'en Rabassa, La Vileta și Palma. Zona în care aceștia acționau era Palma de Mallorca.

Potrivit publicției The Olive Press, un număr impresionant de ofițeri de poliție (peste 120) au participat la perchezițiile efectuate miercuri dimineața.

In urma perchezițiilor, anchetatorii au ridicate mai multe bunuri, documente, dar și un bolid de lux, marca BMW. Agenții susțin că românii au făcut milioane de euro din furtul de portofele și genți.

Membrii grupării vizau în special turiști.

Potrivit sursei citate, perchezițiile au fost programate la o oră matinală, tocmai pentru ca suspecții să fie ridicați direct din paturi și să nu aibă timp să dispară de la domiciliu.

Toți cei 34 de români au primit mandat de arestare preventivă, fiind acuzați de tâlhărie, spălare de bani și organizarea unui grup de criminalitate organizată.

hoti romani spania

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel