Operațiune contracronometru pentru GĂSIREA unui copil. A sunat la 112 și a anunțat că se află într-un canal

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:
Foto: Ilustrativ
Foto: Ilustrativ

Un copil a sunat, marţi, la ora 14:38, la 112 şi a anunţat că se află într-un canal, sub carosabil, în zona cartierului Apărătorii Patriei din Bucureşti, şi că ar fi fost băgat acolo de un alt copil, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov. Poliţia şi pompierii îl caută şi la această oră.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat, marţi, că la ora 14:38 a fost primit un apel 112 de la un copil care a susţinut că se află într-un canal stradal, sub carosabil, băgat acolo de un alt copil, care ulterior a pus şi capacul.

Au fost alertate cele mai apropiate resurse de intervenţie, de la Detaşamentul Apărătorii Patriei, ulterior numărul acestora fiind suplimentat cu alte echipe de pompieri din apropiere, inclusiv Detaşamentul Special de Salvatori.

La fata locului, au fost constituite echipe mixte de căutare, formate din pompieri, poliţişti, jandarmi, poliţisti locali din Sectorul 4 Bucureşti şi Apa Nova.

A fost verificata strada Măceşului, unde susţinea copilul că se află, iar ulterior aria de căutare a fost extinsă semnificativ, pe fiecare stradă în parte, până la bulevardele Metalurgiei şi Berceni, prin ridicarea capacelor de canal.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, din momentul apelului la 112, între copil şi echipele din dispecerat, respectiv operator 112 şi dispecer ISU, a fost purtată o conversaţie neîntreruptă timp de 35 de minute, pe durata căreia au fost solicitate şi alte date care să permită identificarea acestuia.

La ora transmiterii ştirii, angajaţii ISU Bucureşti-Ilfov continuă căutările, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel