Onoare pentru un poliţist din Neamţ. Va lucra cu specialişti din cadrul Scotland Yard

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Un poliţist din judeţul Neamţ a fost detaşat în Londra, unde va colabora cu specialişti din Operaţiunea Nexus, coordonată de Scotland Yard, scrie presa locală din Neamţ.

Robert Costan, în vârstă de 33 de ani, a fost purtător de cuvânt al IPJ Neamț şi a activat și în cadrul Serviciului de Ordine Publică din Neamţ.

Potrivit stiri-neamt.ro, Robert Costan va participa la o misiune internaţională, la Londra, unde va fi detaşat pentru o perioadă de un an. 

"Am parcurs mai multe procese de selecţie care au constat în verificarea cunoştinţelor legislative privind cooperarea internațională în materie judiciară, a nivelului de cunoaştere a limbii engleze, examen psihologic și parcurgerea testelor medicale. (...) Sper și sunt sigur că experiența acumulată anterior în cei 12 ani in structurile operative ale Poliției Române mă va ajuta în realizarea obiectivelor misiunii", a declarat Robert Costan, la stiri-neamt.

Poliţistul din Neamţ va acorda de acum sprijin şi asistenţă colegilor săi britanici care instrumentează cauze de natură judiciară în care sunt implicate persoane de cetățenie română aflate în Marea Britanie. Misiunea este parte dintr-un proiect comun de luptă împotriva criminalităţii organizate şi este finanţată de guvernul britanic.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel