Omul de afaceri Ioan Neculaie, dat în urmărire de poliţişti

Alexandru Ichim |
Data publicării:

Omul de afaceri Ioan Neculaie este de negăsit. Polițiștii îl caută. 

Omul de afaceri Ioan Neculaie este dat în urmărire naţională de poliţişti, scrie Agerpres. El apare pe site-ul Poliţiei Române la persoane urmărite.

Motivul urmăririi este executarea unei pedepse cu închisoarea.

Judecătoria Braşov l-a condamnat pe omul de afaceri la 2 ani şi 2 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, se precizează pe site-ul Poliţiei Române.

În iunie 2018, omul de afaceri Ioan Neculaie a fost eliberat condiţionat

 

Magistraţii Tribunalului Braşov au dispus în luna iunie 2018, printr-o decizie definitivă, eliberarea condiţionată a omului de afaceri braşovean Ioan Neculaie, în dosarul în care a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

''Magistraţii au dispus miercuri eliberarea condiţionată a lui Ioan Neculaie, fiind respinsă contestaţia Ministerului Public. Decizia este definitivă'', a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Tribunalului Braşov, judecătoarea Gabriela Ciolacu.

Ioan Neculaie a fost arestat în noiembrie 2017 după ce Curtea de Apel Braşov l-a condamnat la doi ani de închisoare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. El a fost reţinut la Vama Giurgiu, apoi transferat la Penitenciarul Codlea unde a executat o parte din pedeapsă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel