O româncă vindecată de Covid-19 s-a sinucis de teamă să nu-și îmbolnăvească familia

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă de 63 de ani, din Botoșani, şi-a pus capăt zilelor la o zi după ce a fost externată din spital fiind declarată vindecată de Covid-19. Înainte de gestul cumplit femeie şi-ar fi exprimat frica de a nu-şi îmbolnăvi rudele cu temutul virus.

O femeie şi-a pus capăt zilelor, la nici o zi distanţă după ce a fost externată din spital, fiind declarată vindecată de Covid-19. În vârstă de 63 de ani, dintr-o comună din Botoșani, femeia a fost internată în spital la începutul acestei luni, după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2.

Chiar ea a fost cea care s-a prezentat la spital, susţinând că are simptome specifice bolii. Pentru că suferea şi de o afecţiune neurologică, aceasta a fost internată pe secţia respectivă. Conform protocolului, aceasta a fost testată şi pentru Covid, rezultatul venind, aşa cum bănuia şi ea, pozitiv.

În repetate rânduri, femeia şi-a manifestat îngrijorarea de a nu-şi îmbolnăvi familia, deşi a fost imediat internată şi supusă tratamentului, ea fiind diagnosticată cu o formă uşoară a bolii. În spital a fost supusă tratamentului specific pentru noul coronavirus, însă starea ei de anxietate a continuat să se accentueze.

În depresie de peste un an

 

Potrivit apropiaţilor, femeia a fost diagnosticată cu un episod depresiv din anul 2019. Pentru această afecţiune avea mai multe prezentări în ambulatoriul de specialitate, pentru a-şi urma tratamentul. Din păcate, internarea se pare că i-ar fi accentuat acea stare depresivă.

Femeia a fost externată după două teste negative, însă, nu a scăpat şi de temerea că ar putea transmite virusul celor dragi. Astfel, în dimineaţa zilei imediat următoare după externare, femeia a fost surprinsă în ultima fracţiune de secundă când era pe punctul de a-şi pune capăt zilelor în propria gospodărie. Aceasta a fost oprită de soţul ei, însă rudele nu au sunat la 112 pentru a cere ajutor cadrelor medicale, sperând că totul se va rezolva ulterior.

Din păcate, câteva ore mai târziu, familia a realizat că femeia nu era iar de găsit în gospodărie şi au început să o caute. Un membru al familiei a făcut descoperirea şocantă, femeia fiind găsită într-o anexă din spatele casei. Aceasta şi-a confecţionat un ştreang, cu care şi-a dus planul la îndeplinire de o bârnă înaltă din acoperiş, informează monitorulbt.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel