Oliver Stone, prezideaza ZFF

Ecaterina Dumitrescu |
Data publicării:

Regizorul american Oliver Stone va prezida juriul celui de-al 15-lea Festival de Film din Zurich (ZFF). În cadrul festivalului va avea loc și prezentarea ultimei versiuni restaurate a filmului lui Oliver Stone, său „The Doors”. Regizorul filmelor „Natural Born Killers”, „Platoon” sau „Wall Street”, de trei ori câștigător la Oscar, a făcut deja mai multe călătorii la Zurich. 

Oliver Stone va prezida juriul Concursului internațional de lungmetraj al Festivalului de Film din Zurich. În plus, va prezenta publicului și serialul său documentar „The Putin Interviews”. 

Pe lângă Oliver Stone, juriul va fi compus din regizorul columbian Ciro Guerra, a regizoarei Laura Bispuri din Italia, a actorul german Sebastian Koch și a producătorului Ticino Tiziana Soudani, au mai anunțat organizatorii.

Celelalte secțiuni se pot lăuda și cu jurați distincți, printre care și producătorul câștigător al premiului Oscar, Simon Chinn, care va prezida juriul de film documentar. În ceea ce privește juriul secțiunii Focus, dedicată producțiilor din Elveția, Germania, Austria, acesta va fi prezidat de producătorul german Thomas Kufus, indică festivalul.

A 15-a ediție a Festivalului de Film din Zurich va avea loc în perioada 26 septembrie - 6 octombrie 2019, iar programul va fi dezvăluit pe 12 septembrie.

 

Sursă foto - Facebook ZZF 72

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel