Olguţa Vasilescu, despre alegeri: "Nu am niciun fel de emoţii. Dumnezeu ne iubeşte"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Deputata PSD Lia Olguţa Vasilescu a afirmat vineri, la Piteşti, că desfăşurarea în acelaşi timp a alegerilor locale şi parlamentare, în cazul unor anticipate, ar avantaja PSD, partid care are cei mai mulţi primari.

"Din păcate sau din fericire pentru noi, este foarte posibil să avem alegeri şi anticipate, nu doar locale. Eu spun că Dumnezeu ne iubeşte, pentru că un partid care are cei mai mulţi primari din România şi va putea să candideze în echipă cu cei mai mulţi primari va fi şi partidul care va câştiga aceste alegeri. (...) Având în vedere că avem cei mai mulţi primari din România, este clar că, fiind alegerile în acelaşi timp şi pentru primari şi pentru parlament, nu vom avea niciun fel de emoţii", a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Ea a reconfirmat că intenţionează să candideze la funcţia de primar al municipiului Craiova.

"Desigur, pentru asta trebuie să dorească şi Organizaţia PSD Craiova să mă propună pe lista de candidatură, dar nu am niciun fel de emoţii, nici dacă vor fi alegerile din două tururi de scrutin, deşi nu cred, eu sunt convinsă că acest proiect va cădea", a spus parlamentara PSD.

Lia Olguţa Vasilescu a participat, alături de preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, şi de secretarul general interimar, Paul Stănescu, la Conferinţa de alegeri a Organizaţiei judeţene Argeş, desfăşurată la Piteşti. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel