Olguţa Vasilescu apără cu DINŢII programul lui Dragnea: "O nouă dovadă de INCONŞTIENŢĂ! Cum să modernizăm satele dacă nu aşa?"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Lia Olguţa Vasilescu lansează o nouă lovitură la adresa Opoziţiei, apărând Progranul Naţional de Dezvoltare locală care, spune ea, a ajutat foarte multe localităţi din România să se dezvolte. 

"USR - o noua dovada de inconstienta! Au cerut, in Parlament, stoparea Programului National de Dezvoltare Locala. Prin acest program, absolut toate localitatile din Romania au primit bani pentru introducerea utilitatilor, renovarea scolilor, gradinitelor, dispensarelor sau asfaltare. Este prima oara cand, indiferent de culoarea politica a primarului, comunitatile primesc bani sa se dezvolte. Si sunt 12.681 de santiere deschise sau finalizate, in conditiile in care aceiasi indivizi cer guvernului mai multe investitii. Cum sa modernizam satele romanesti daca nu asa? Niste indivizi care nu ies din birou decat ca sa mearga sa ia masa in oras, rupti de realitatile din Romania, isi doresc sa guverneze...", a scris Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) a fost inițiat în 2013 de Liviu Dragnea, pe atunci vicepremier și ministru al Dezvoltării.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel