Olguţa Vasilescu, despre Augustin Zegrean: "Citiţi şi vă îngroziţi! O spune un băsist!"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Lia Olguţa Vasilescu a comentat delcaraţiile fostului preşedinte al Curţii Constituţioale, Augustin Zegrean, cu privire la cazul Toni Greblă. Vasilescu l-a numit pe fostul şel al CCR "băsist şi juhanist".

"Statul de drept", despre care ne dau unii lectii, arata asa! O spune unul care a fost basist in toata fibra lui si care e si acum pe parte juhanista. Cititi si va ingroziti!", a scris Olguţa Vasilescu, pe pagina sa de Facebook, alături de un articol cu delcaraţiile lui Augustin Zegrean cu privire la achitarea lui Toni Greblă, acuzat de trafic de influenţă.

Citeşte şi: Zegrean, REACȚIE după ACHITAREA lui Greblă: „Nu a fost o eroare! Sistemul a vrut să arate că nu face Curtea ce vrea ea”

Fostul preşedinte al CCR a catalogat decizia completului de judecată ca fiind una corectă.

„E normal, pentru că a fost un dosar făcut aiurea. Eu am am văzut la vremea respectivă procesul verbal pe care l-au făcut ei la cercetarea locală, unde nu au găsit nimic. Toate acuzaţiile care i s-au adus erau penibile, nu era nimic acuzator, nu erau fapte penale. Nu putea el să facă nu ştiu ce şi să încalce embargoul impus Rusiei. Era o prostie asta. Povestea lui cu ferma, cu animalele... Ţin minte şi acum cum scria că i-au găsit trei 'gâşti'. Aşa scria: 'trei gâşti', nu ştiu câte capre, un struţ şi un cal parcă. Nimic din ce au găsit acolo nu îl dădea pe el ca fiind un mare bogătan al ţării. I se mai imputa că a folosit o maşină care nu era a lui. Deci dacă a vrut cineva să-i pună la dispoziţie o maşină, asta nu este infracţiune. Nu au găsit infracţiuni prin care să-l poată acuza şi să-l trimită în judecată, de aceea a şi fost achitat şi în prima instanţă, şi în apel", afirmă Augustin Zegrean pentru stiripesurse.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel