Olguța Vasilescu a RĂBUFNIT, în direct: „S-a depăşit orice limită”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lia Olguța Vasilescu, a răbufnit, în urmă cu scurt timp, în direct, la Antena 3, considerând o „blasfemie” filmulețul electoral în care este folosită imaginea lui Iisus Hristos pentru a transmite îndemnul de a veni la vot pe 26 mai, însoțit de mesajul „#m..epsd”.

„Nu ne batem capul cu toţi nebunii. Dați filmulețul de la cap la coadă și cu înjurătura, să priceapă oamenii cât de jos a coborât lupta politică. Trecând peste faptul că în Săptămâna Mare îl bagi pe Iisus în politică, să faci o blasfemie şi să pui în gura Mântuitorului o înjurătură la adresa PSD-ului, s-a depăşit orice limită, atât îi duce capul.

Să nu uităm că tot în Săptămâna Mare, domnul Bulai de la USR spunea că Învierea Mântuitorului e o ştire falsă care circulă de 2000 de ani, să nu uităm de doamna tot de la USR care ne învăţa că trebuie să trăim în grupuri cum trăiau ei pe la MISA. Nu ne puneţi să comentăm aşa ceva, cred că e prea mult pentru toată lumea”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu la Antena 3.

Un clip video intitulat „Iisus Hristos mesaj pentru români - Ieșiți la vot pe 26 mai!" a fost încărcat în urmă cu două zile pe Facebook și a început să fie distribuit. Mesajul se încheie cu sintagma „26 mai #m..epsd".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel