Olanda. Un român a spulberat cu mașina intenționat un grup de tineri

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură video ad.nl
Sursa foto: captură video ad.nl

Un român, în vârstă de 23 de ani, a spulberat intenționat un grup de tineri sâmbătă seara la Deventer, în Olanda, într-un parc industrial.

Românul, la volanul unui Kia, a lovit un grup de tineri și scuterele lor și s-a oprit într-un BMW. Trei fete între 17 și 19 ani au fost rănite, una dintre care se afla în BMW fiind în stare gravă.

Martorii au povestit, potrivit ad.nl, că inițial românul a circulat cu viteză redusă, a trecut pe lângă grupul de tineri, apoi brusc a întors, a accelerat și a intrat cu viteză în ei. Avea peste 80 de km la oră.

 

Românul era drogat în momentul atacului

 

După ce a lovit BMW-ul, românul a coborât de la volanul mașinii sale, apoi a urcat la loc și a încercat să plece, însă a fost imobilizat de mai mulți tineri care l-au ținut până a venit poliția.

La o zi după incident autoritățile au anunțat că românul era drogat în momentul atacului. Nu s-au găsit urme de alcool în corpul său. Poliția investighează în continuare cum s-ar fi putut întâmpla incidentul. Nimeni nu știe care a fost motivul, întrucât nu cunoștea pe niciunul dintre tineri și nu mai fusese văzut prin zonă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel