Olanda. Un român a violat o tânără în tren, în plină zi, apoi i-a furat chiloții și a fugit

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV (Sursa: Eldridge Pentury via ad.nl)
Foto ILUSTRATIV (Sursa: Eldridge Pentury via ad.nl)

Un român a fost condamnat la închisoare în Olanda, după ce a abuzat sexual o tânără într-un tren, în plină zi, apoi i-a furat chiloții și a fugit. 

Un român în vârstă de 45 de ani, care a violat o femeie într-un tren în Noord-Holland, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare și plata unei despăgubiri de 5.000 de euro. Potrivit publicației Algemeen Dagblad, bărbatul și-a supus victima cu forța, a pătruns-o cu degetele, apoi i-a furat chiloții.

Românul a atacat-o pe femeie în plină zi

Incidentul s-a petrecut în dimineața zilei de 13 noiembrie 2020, într-un tren care circula între Den Helder și Anna Paulowna. Potrivit sursei citate, românul nu s-a sfiit să o atace pe femeie în plină zi și sub ochii celorlalți călători.

Bărbatul stătea lângă victimă în tren. Apoi, când aceasta s-a mutat în altă parte, bărbatul s-a așezat din nou lângă ea și i-a blocat calea, așezându-și picioarele pe ușa compartimentului.

Când femeia a încercat să scape, pășind peste picioarele românului, acesta a lovit-o apoi a întins mâna și a siluit-o cu degetele. Când femeia a căzut pe banchetă, românul i-a rupt colanții și chiloții, i-a băgat în buzunarul hainei sale și a dispărut.

Agresiunea a provocat traume serioase victimei

 

Potrivit procurorilor, agresiunea sexuală în plină zi a provocat traume victimei. Femeia urmează un tratament psihologic pentru a procesa evenimentele. "Violul a fost o experiență terifiantă, umilitoare și dureroasă”.

Românul de 45 de ani este recidivist, fiind cunoscut justiției din Olanda și România, însă nu a fost condamnat anterior pentru o infracțiune sexuală.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, el trebuie să plătească o despăgubire de 5.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel