Olanda. Șofer român, trimis la închisoare după ce a amenințat cu pistolul un alt șofer: „Eram beat și nu-mi amintesc“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un șofer beat a amenințat un alt șofer cu un pistol cu bile pe E40, în zona Bruxelles. Românul, de 41 de ani, a fost condamnat în lipsă la 8 luni de închisoare.

Un român, în vârstă de 41 de ani, din Bruxelles a amenințat un alt șofer cu un pistol cu săgeți pe E40, în Bruges, în această toamnă. Judecătorul i-a aplicat lui Mihai D. o pedeapsă de 8 luni de închisoare.

Victima, în vârstă de 32 de ani, conducea autoturismul său Audi A6 pe E40 în direcția Ostende în noaptea de 6 spre 7 noiembrie anul trecut, când a văzut o Skoda gri cu număr de înmatriculare olandez, condusă de un cetățean român, care se plimba pe banda centrală, în apropiere de Nevele.

 

Șofer român, trimis la închisoare după ce a amenințat cu pistolul un alt șofer

 

Acesta a informat imediat poliția rutieră federală. La Sint-Andries, Bruges, șoferul a observat că Skoda intră din nou pe autostradă, a început să meargă în urma lui și a trecut brusc pe lângă Audi-ul său. Șoferul, un cetățean român și-a scos brațul drept pe geam și a îndreptat o armă de foc spre victimă.

Poliția rutieră a reușit să oprească vehiculul suspect în parcarea autostrăzii din Jabbeke imediat după ora 2 dimineața. În compartimentul de depozitare al ușii din dreapta față, polițiștii au găsit un pistol cu bile de culoare neagră.

Șoferul, Mihai D., a declarat că era un pistol de jucărie. "„Eram un pic beat și nu-mi amintesc să fi îndreptat arma spre cealaltă mașină", a declarat românul din Bruxelles.

Acesta nu s-a prezentat la proces. Judecătorul a impus o pedeapsă de 8 luni de închisoare în contumacie.

Un alt român a atacat și lovit cu o bară de metal două prostituate. De data aceasta, faptele s-au petrecut în centrul Madridului, Spania.

 

Un român, înarmat cu o bară de fier, a atacat și lovit violent două prostituate

 

Femeile ar fi fost rănite și mai grav, dar au fost salvate de un martor, care a observat scena violentă și a sunat la Poliția Națională. 

Atacul s-a petrecut, duminica trecută, la ora 10:45, pe strada Laguna Dalga, lângă zona San Cristóbal din cartierul Villaverde, au informat surse din poliție Vozpópuli. Primele cercetări indică faptul că presupusul agresor era un client al acestor două femei și că se cunoșteau, scrie vozpopuli.com.

Un martor a observat că  un bărbat, aflat la bordul unui vehicul, a oprit lângă cele două femei, a scos o bară de fier din portbagaj și a lovit, de mai multe ori, victimele.

 

Spania. Un român, înarmat cu o bară de fier, a atacat și lovit, violent, două prostituate 

 

La sosirea agenților, cele două femei erau întinse la pământ, cu răni la cap și vânătăi pe tot corpul. Una dintre ele a fost transferată, inconștientă, la Spitalul 12 de Octubre de către lucrătorii sanitari ai Samur-Protecție Civilă. Ambele victime au primit tratament medical, însă ulterior au fost externate.

Martorul atacului le-a dat agenților detalii despre vehiculul agresorului. Bărbatul a fost localizat în jurul casei sale. Este un șofer de camion, care a fost arestat de Poliția Națională.

Bărbatul, care are 33 de ani, este de origine română, având la activ alte șapte arestări anterioare. Românul are antecedente penal de rănire, atac asupra unui agent, infracțiune împotriva proprietății private și agresiune sexuală. Acum, românul este acuzat de infracțiunea tentativă de omor, vătămare și tâlhărie cu violență, întrucât, înainte de a fugi, a sustras telefonul mobil și portofelul uneia dintre victime.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel