Olanda. Prostituată româncă, aproape ucisă de un client: Simona, în comă fără șanse de revenire, călăul a fost condamnat

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un bărbat a fost condamnat, ieri, la 8 ani de închisoare în Olanda, după ce a băgat-o în comă pe Simona, o prostituată româncă, care, potrivit medicilor, nu își va mai reveni vreodată.

Faptele au avut loc pe 1 martie anul trecut, dimineața devreme, atunci când bărbatul a mers în camera Simonei pe Oudezijds Achterburgwal. După aceea, individul i-a propus româncei să meargă la hotel, iar prietenii Simonei susțin că făcea des astfel de deplasări pentru a câștiga mai mulți bani.

După ce au căutat un hotel deschis și nu au găsit nimic, s-au hotărât să meargă acasă la Simona întrucât deja o plătise cu 850 euro pentru timp suplimentar. O dată ajunși în casa româncei, bărbatul a pus mai mulți bani pe masă, iar femeia i-a trimis un mesaj soțului ei: „Nu-l las să plece pentru că este olandez”.

 

Simona l-ar fi încuiat în casă

 

Potrivit bărbatului, Simona l-ar fi încuiat în casă și cheia ar fi ascuns-o în bucătărie pentru a nu-l lăsa să plece.

„După ce M., după propriile sale cuvinte, a lovit un scaun cu o sticlă de vin, se spune că Simona a râs de el: "M-a înnebunit", a spus bărbatul. El a  pretins că nu-și amintește nimic despre maltratarea din apartament”, relatează publicația parool.nl.

„Am o c***ă cu febra tifoidă”, i-a scris bărbatul unui prieten după ce ar fi bătut-o. Abia după o oră a sunat la 911. Ofițerii, luptându-se să intre în casă, au găsit-o pe Simona la pământ sângerând și inconștientă. 

 

Atacatorul, un „ursuleț de pluș”

 

Bărbatul, care este descris de prieteni ca fiind un „ursuleț de pluș” și „unul dintre cei mai dulci oameni din Volendam”, se luptă cu depresia și ADHD de ceva timp.

„Aș prefera să fiu mort decât viu”, a spus el instanței.

La cererea instanței a fost examinat psihologic de mai multe ori. Riscul de recidivă este estimat a fi scăzut. Cercetătorii atribuie explozia violenței în principal „unei combinații de circumstanțe bizare”.

 

Procuratura îl consideră pe individ pe deplin responsabil

 

Faptul că bărbatului i-au fost furați banii până la ultimul cent, amestecat cu idei psihotice și faptul că nu se simte bine, a fost un catalizator important al violenței din dimineața fatală, potrivit experților.   

Procuratura îl consideră pe individ pe deplin responsabil. Procurorul l-a numit un caz „complicat”. În parte din cauza suferințelor cauzate victimei și a familiei sale și a faptului că abuzul a provocat sentimente de nesiguranță în rândul lucrătorilor sexuali din cartierul roșu. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel