Oficialii Rapidului: Liviu Dragnea e patronul real al clubului!

Nicolae Stanciu, noul președinte al Rapidului, a dezvăluit la Realitatea TV că patronul real al giuleștenilor e Liviu Dragnea. Pe vremuri, susținător era Gheorghiu-Dej.

Academia Rapid, clubul înființat la Primăria sectorului 1, e patronat, de fapt, de Liviu Dragnea. Dezvăluirea a făcut-o Nicolae Stanciu, președintele giuleștenilor, la Realitatea TV. Primarul Tudorache,  aflat în studio alături de Stanciu, a confirmat patronajul șefului PSD.

"E adevărat, președintele Dragnea, că tot ați vorbit despre el, mi-a promis că baza Pro Rapid va ajunge în acest retur de campionat la Primăria sectorului 1", a declarat Tudorache citat de Prosport.

Pro Rapid e în proprietatea Ministerului Finanțelor acum. Primăria a anunțat că are de gând să reabiliteze cantonamentul construit la sfârșitul anilor '90, dar ca să investească acolo ar trebui să aibă în proprietate construcția. O condiție pe care ar îndeplini-o cu ajutorul lui Dragnea, după cum a afirmat Tudorache.

Dragnea e suporter rapidist, acesta fiind motivul implicării sale în renașterea Rapidului. Vechiul club e în faliment, Academia închiriază de la societatea aflată în curs de dizolvare marca tradițională contra a 5.000 de euro lunar.

Foto- Facebook Rapid

 

 

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

23 mai 2018, 17:42 in Știri
HOROSCOP, joi, 24 mai, 2018

  TOP STIRI CELE MAI



Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?


Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.11