Oficialii Rapidului: Liviu Dragnea e patronul real al clubului!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Nicolae Stanciu, noul președinte al Rapidului, a dezvăluit la Realitatea TV că patronul real al giuleștenilor e Liviu Dragnea. Pe vremuri, susținător era Gheorghiu-Dej.

Academia Rapid, clubul înființat la Primăria sectorului 1, e patronat, de fapt, de Liviu Dragnea. Dezvăluirea a făcut-o Nicolae Stanciu, președintele giuleștenilor, la Realitatea TV. Primarul Tudorache,  aflat în studio alături de Stanciu, a confirmat patronajul șefului PSD.

"E adevărat, președintele Dragnea, că tot ați vorbit despre el, mi-a promis că baza Pro Rapid va ajunge în acest retur de campionat la Primăria sectorului 1", a declarat Tudorache citat de Prosport.

Pro Rapid e în proprietatea Ministerului Finanțelor acum. Primăria a anunțat că are de gând să reabiliteze cantonamentul construit la sfârșitul anilor '90, dar ca să investească acolo ar trebui să aibă în proprietate construcția. O condiție pe care ar îndeplini-o cu ajutorul lui Dragnea, după cum a afirmat Tudorache.

Dragnea e suporter rapidist, acesta fiind motivul implicării sale în renașterea Rapidului. Vechiul club e în faliment, Academia închiriază de la societatea aflată în curs de dizolvare marca tradițională contra a 5.000 de euro lunar.

Foto- Facebook Rapid

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel