Oferta companie Blue Air de Valentine’s Day: două bilete la preţ de unul

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Pentru toți cei care vor să călătorească de „Ziua Îndrăgostiților”, Blue Air desfășoară campania Valentine Sale, prin care pot fi achiziționate doua bilete la preț de unul. Campania este valabilă în perioada 19-20 ianuarie.

Pe parcursul desfăşurării campaniei, clienţii Blue Air se bucură de oferta 2 la preţ de 1, la fiecare bilet de avion achiziţionat primind încă un bilet gratuit. Oferta include posibilitatea modificării datelor de zbor, în cazul în care intervin schimbări neprevăzute ale planurilor de călătorie.

Oferta este valabilă între 19-20 ianuarie 2021, pentru toate zborurile cu date de călătorie până la 30 octombrie 2021. Toate rezervările includ opţiunea de modificare a datelor de zbor o dată, fără achitarea taxei de schimbare a datelor de călătorie. 

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numârul de pasageri transportați, cu un model de business Low Cost - Low Complexity. Cu o echipă formată din peste 1.000 de angajați, compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operational Safety Audit (IOSA) de către International Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.


[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel