Franța. Șofer ROMÂN, melodie hip hop VIRALĂ: „Călător prin Europa/ Încercând să legi ceva/ Să ai un trai mai bun tu și familia ta”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură video Facebook Ionuț Babonea
Sursa foto: captură video Facebook Ionuț Babonea

O melodie hip hop a unui șofer român a devenit virală pe rețelele de socializare. Într-un video amator, tânărul e filmat în timp ce cântă live, despre viața șoferilor din România.

Înregistrarea video a fost filmată sâmbătă, într-o parcare din Franța. În timp ce colegii săi se odihnesc și pregătesc un grătar, Florin, un șofer pe o mașină de 3,5 tone, începe să cânte o melodie hip hop, pe care el ca compus-o, relatează Observator.

Cântecul se numește „Călător prin Europa”, iar versurile compuse de tânărul din București se referă la viața șoferului român de TIR și a altor șoferi de cursă lungă.

„Ai pornit privind mereu în față/ În căutare de speranță, tânjind spre o altă viață/Și tot încerci să îți alungi tristețea/ Cu fiecare kilometru pe care-l faci se duce tinerețea”, cântă șoferul.

Florin, căruia prietenii îi spun „Buffon”, cântă live, în timp ce acordurile muzicale răsună dintr-un CD Player. Colegii săi, care se odihnesc îl filmează cu telefonul mobil.

„Să lași totul acasă/ Și să fii călător,/ Călător prin Europa/ Chiar nu-i ușor! Călător prin Europa /Încercând să legi ceva/ Să ai un trai mai bun tu și familia ta/ Și uite-așa, chiar dacă e greu, frate/ Voi fi mereu mândru să fiu șofer pe trei jumate”, cântă tânărul.

Mii de șoferi români de TIR lucrează pentru companii din țară, dar și în străinătate și pleacă frecvent în curse lungi, prin Europa. Uneori, ei își revăd familiile doar după câteva săptămâni de călătorie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel