Șofer român de TIR, mort după un gest extrem. Trebuia să plece în cursă în Franța, însă nu a mai ajuns (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un șofer român de TIR, în vârstă de 32 de ani, a murit după ce a lovit frontal o cisternă care transporta kerosen, pe Centura de Est a Ploieștiului, în zona Corlătești.

Capul tractor a strivit mașina în care se afla bărbatul, iar acesta a murit pe loc. Pompierii au intervenit la fața locului ore întregi, după ce și-au dat seama că cisterna în care se aflau 32 de tone de kerosen era fisurată și prezenta risc de explozie.

Ast a făcut ca tânărul mort să rămână în autoturism aproape 4 ore, până când s-a reușit asigurarea zonei și mutarea kerosenului în altă cisternă. Abia atunci l-au scospe tânăr dintre fiare.

 

Șoferul s-ar fi sinucis

 

Anchetatorii iau în calcul ipoteza că șoferul în vârstă de 32 de ani care a lovit cisterna care transporta kerosen s-ar fi sinucis. Potrivit unor surse apropiate anchetei, tânărul s-ar fi confruntat recent cu un deces în familie care l-ar fi marcat și l-ar fi împins la acest gest extrem.

Potrivit repubikanews.ro, tânărul avea certuri cu tatăl, care își îneca amarul în alcool, în urma pierderii sotiei, în urma cu trei luni. Femeia suferea de cancer, iar fiul ei a revenit din Franța, unde muncea ca șfer de TIR, atunci când ea a murit. Sursa citată scrie că ar fi trebuit s plece înapoi acolo chiar în seara când a intrat în cisternă.

Conducătorul cisternei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel