Șofer român, accident spectaculos: S-a urcat cu mașina pe garaj după ce a intrat în TIR

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Accident spectaculos, aseară, în localitatea bistrițeană Viile Tecii. O mașină și un camion au intrat în coliziune. În urma impactului autoturismul a ajuns cu roțile din față pe acoperișul unui garaj. Două persoane au ajuns la spital.

În urma impactului dintre autotirism și camion, mașina a ajuns cu roțile din față pe acoperișul unui garaj.

„Două persoane sunt transportate de echipajele medicale SMURD la spital pentru îngrijiri medicale. Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD a preluat o femeie cu traumatisme cranian și toracic, iar echipajul de prim ajutor SMURD a preluat un bărbat cu o plagă la un membru inferior”, transmit reprezentanții ISU BN. Cele două victime transportate la spital sunt șoferul mașinii,  de 24 de ani și o pasageră din același autoturism.

2. -imagine fara descriere- (accident_garaj.png)

De vină pentru producerea accidentului ar fi  tânărul de 24 de ani, din Cluj-Napoca, care ar fi efectuat o depășire neregulamentară. Transportat la spital, el a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Citește și: Șoferii români de TIR, o primă victorie în căutarea lui Gheorghe: „Mașina a fost găsită în Italia de un alt coleg”

 

„Conform primelor date, conducătorul auto de 24 de ani s-ar fi angajat în depășirea neregulamentară a unei cisterne pe care ar fi acroșat-o, iar apoi ar fi întrat în coliziune cu un autotren care circula din sens opus. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile, pe o anexă a unui imobil”, informează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Doi dintre șoferii implicați, un bistrițean de 28 de ani și un bărbat de 32 de ani, din județul Sălaj au fost testați la fața locului cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, potrivit bistriteanul.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel