Octogenar român, INCINERAT de partenerul de afaceri. Gestul SUSPECT făcut cu câteva zile înainte

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat de 87 de ani din Oradea a plecat într-un concediu la munte, invitat de un tânăr cu care făcea afaceri, însă nu s-a mai întors. Bărbatul a murit și a fost incinerat chiar de partenerul de afaceri, cu care încheias emai multe acte cel puțiun suspecte.

Procurorii din Oradea anchetează moartea în condiţii suspecte a unui cunoscut pensionar. Octogenarul Alexandru Lökösházy, reputat expert auto, a fost invitat să-şi petreacă o săptămână la munte, de un tânăr cu care negocia vânzarea unor terenuri, dar nu s-a mai întors acasă. Oamenii legii au descoperit, după mai bine de două săptămâni, că bătrânul a murit şi a fost incinerat.

Povestea a fost prezentată de Digi 24 Oradea, care arată că Alexandru Lökösházy era un pensionar de 87 de ani, care locuia într-un bloc din Oradea, fiind un respectat expert auto autorizat şi proprietarul mai multor terenuri în oraş şi împrejurimi.

Vecinii au relatat reporterilor că, la mijlocul lunii august, bătrânul a fost invitat în casa de vacanţă a unui bărbat cu care negocia vânzarea unor parcele de pământ. El nu s-a mai întors din vacanţa care trebuia să dureze doar o săptămână, iar unul dintre apropiaţii săi a anunţat Poliţia. Anchetatorii au descoperit în scurt timp că bărbatul a fost incinerat, la crematoriul din Oradea, pe baza unui certificat de deces, care atestă că bătrânul expert ar fi murit pe 31 august.

Poliţiştii l-au identificat pe bărbatul de 38 de ani care îl invitase pe bătrân la munte. Respectivul îl dusese în comuna Roşiori, la 30 de kilometri de Oradea, şi ceruse primăriei de acolo să îl înregistreze, schimbându-i domiciliul din Oradea.

Potrivit informaţiilor BIHOREANULUI, individ de 38 de ani, provenit din comuna Mihai Bravu, ar fi făcut cu pensionarul un contract de întreţinere şi un testament neautentificat, prin care el ar fi devenit, în caz de deces, beneficiarul averii lui Alexandru Lökösházy.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel