Oana Stănciulescu: Viorica Dăncilă, nu fiți ticăloasă!

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Crimele din Caracal au speriat și revoltat întreaga societate. Viorica Dăncilă, în calitatea dublă de președinte PSD și prim ministru, este preocupată însă doar de imaginea ei și a partidului. Pe Dăncilă o interesează cum va supraviețui PSD acestei tragedii, nu victímele sau aflarea adevărului. Concluzia îi aparține jurnalistei Oana Stănciulescu pentru STIRIDIASPORA.

"Singurul lucru de care este preocupată Viorica Dăncilă este imaginea. Să un plătească ea și PSD. Să supraviețuiască ea și PSD. Să arunce vina pe alții. Să arate spre Cotroceni. Dar guvernul României nu se conduce de la Bruxelles ca să-i mai învinovățească pe străinii care vor să-i facă rău țărișoarei. Ci din sediul PSD. Dăncilă și Dragnea, împreună cu gașca lor politică, s-au luptat de 3 ani cu justiția și au deprofesionalizat instituțiile statului.  Dăncilă, după ce a declarat că a fost sechestrată de Dragnea la Palatul Victoriei, a revenit și a spus că ea a fost cea care a legiferat în România, în ultimul an.  Așadar, nu mai poate da vina, din nou, pe Bruxelles. Nu de acolo se conduc ministerele, poliția, inspectoratele, ci de la sediul PSD și al guvernului. La putere este acum PSD, ajutat de ALDE și UDMR. Șefii poliției au fost numiți interimar de PSD, nu de PNL sau USR, nu de Bruxelles. Iar singura grijă a Vioricăi Dăncilă este acum să nu fie acuzat de haosul din poliție, de haosul instituțional, ca și când ar fi în opoziție, nu la putere. A avut tupeul să spună că se așteptă la decență, la asumare și la responsabilitate din partea președintelui Klaus Iohannis. 

[citeste si]

Viorica Dăncilă, un fiți ticăloasă! Nu mai păcăliți pe nimeni, o să rămână în urmă doar mizeria pe care o instrumentați acum în încercarea de a îngropa adevărul, de a îngropa dosarele, în frunte cu cel de pe 10 august! Singura decizie care ar mai putea salva PSD de la dispariție nu este demisia lui Moga, care a stat la ministerul de Interne 6 zile, sau a unui inspector, sau a unui polițist obscur. Ci a Vioricăi Dăncilă. PSD a făcut praf România, iar rămânerea la guvernare este doar o chestiune de timp. Din păcate, Alexandra nu a mai avut timp. Nu i l-au acordat instituțiile statului român ”, a spus Oana Stănciulescu pentru STIRIDIASPORA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel