Oana Stănciulescu, despre manipulări și ticăloșii

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Ultimele săptămâni, în ciuda apelurilor făcute de autorități, presa a difuzat și dezbătut nu doar informații certe, ci și idei și propuneri, unele dintre acestea realmente băgând spaima în populație. Așa s-a întâmplat cu propunerea doctorului Adrian Streinu Cercel de a carantina până la toamnă pesoanele de peste 65 de ani.

Comentariile din spațiul public a determinat-o pe jurnalista Oana Stănciulescu să anunțe că nu se va mai uita la televizor până pe 15 mai, îndemnându-i și pe alții să-și petreacă timpul citind.

"Incerc sa nu ma mai uit la tv pina in mai. Stiu citeva lucruri si incerc sa raman calma si optimista.
1. Daca nu am fi stat in case, sute de batrini sau mii, dar si sute de tineri ar fi putut sa se bata pe aceleasi ventilatoare si paturi de la ATI
2. Restrictiile acestea se vor ridica, in cea mai mare masura, pe 15 mai pt ca baza legala nu exista decat pana atunci. Doar o stare de urgenta poate sa limiteze niste drepturi, asa cum sunt acum
3. Stiu ca niciun batrin nu va fi carantinat prin hoteluri sau cine stie pe unde.
4. Stiu ca virusul nu o sa dispara pe 15 mai. Nu pleaca din Romania pe 16 mai cu primul tren, asa ca cel mai probabil vor mai exista restrictii.
5. Sunt atit de multe manipulari, ticalosii, mizerii incit pot sa bage spaima in oameni, chiar si in cei instruiti. Unii vor avea de cistigat din isteria asta, Dar bietii oameni nu.
6. Nimeni nu stie care este 100% strategia cea mai buna. Toate tarile au facut greseli. Important pt mine e ca cei care decid sa fie de buna credinta, sa repare cand gresesc, sa I intereseze binele populatiei
7. Incerc sa folosesc acest timp, pina pe 15 mai, facand ceea ce n am reusit pana acum, sa citesc. Am atitea carti care asteapta. Nu m am plictisit pana acum ( am vazut citeva filme si seriale bune), sper sa nu o fac nici pana in mai.
Sa raminem zdraveni la cap!", a scris jurnalista.

citeste si

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel